INTERSNACKS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 971 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij InterSnacks. Meer weten? Ontdek meer

19 jan 2023 om 20:39 Mn eten was koud en ik heb lang moeten wachten, maar t was ineens glad geworden buiten dus laat ik maar denken dat het daar aan lag, want normaal is t altijd oke
18 jan 2023 om 20:37 Ik ben altijd vaste klant geweest, maar 1,5 uur wachten op 1 burger menu vind ik echt niet kunnen. Is niet de eerste keer dat ik zo lang moest wachten. Het is geen feestdag of vakantie, maar een dooie woensdag. Het eten was goed.
18 jan 2023 om 10:41 We order cheeseburger and the Giant burger menu everything was good, the fries were fresh and warm, we recommend it
15 jan 2023 om 1:38 Het eten is lekker zoals altijd. Bezorging kan wel wat sneller
4 jan 2023 om 20:43 Patat weer ouderwets lekker. Hamburger trouwens ook. Levering iets te laat.
2 jan 2023 om 0:13 Ruim 3 uur gewacht op eten. Twee keer gebeld, smoesjes, druk, te weinig personeel. Toen het eten kwam was het koud, kipsate was niet mals, maar hard, frikandellen speciaal uitgelopen in de zak. Al met al een drama. Nooit meer voor ons.
1 jan 2023 om 21:34 Eten lekker zoals altijd, maar het duurde uiteindelijk 3 en een half uur voordat het aankwam. Ik snap dat het drukker is dan normaal, maar updates zouden dan fijn zijn.
1 jan 2023 om 21:32 Lauwe patat, veel te laat bezorgd, geen begripvolle telefonist. Jammer
1 jan 2023 om 20:49 Slechte service! Momenteel al 3 uur aan het wachten en nog steeds niks ontvangen!!
27 dec 2022 om 21:17 Everything was cold
22 dec 2022 om 20:08 Top service, vooraf is alles netjes afgestemd!
20 dec 2022 om 19:34 Bestelde om 16:00 eten zou om 17:55 en kwam uiteindelijk om 18:45 voor de rest was het eten prima om te bestellen zou volgende keer buiten de spits bestellen